Maak kennis met

Germaine de Capuccini

Sinds 2005 actief is in de Benelux.

Als merk richt Germaine de Capuccini zich exclusief tot de professionele schoonheidsspecialisten, welness- en spacentra.
Deze keuze is één van de sterkten van het merk.

Als internationaal cosmeticamerk biedt Germaine de Cappuccini een breed gamma aan, gaande van klassieke gelaatsverzorgingen, expertbehandelingen tot cosmeceutische behandelingen. Het resultaat van de professionele instituut-verzorging wordt versterkt door de aanvullende thuisverzorging. Germaine de Capuccini wordt verdeeld in meer dan 90 landen en biedt een breed gamma met 25 lijnen en meer dan 400 producten.

Germaine de Capuccini houdt zich vast aan de filosofie van de oprichtster, Carmen Vidal, die in 1964 haar laboratorium oprichtte en haar eigen formules begon samen te stellen. Carmen Vidal wilde nog een stapje verder gaan en leidde professionals en zakenvrouwen op die tot op de dag van vandaag voor het merk werken. Net daarom, en omdat ze geloven in de vrouw, bestaat het team voor meer dan 90% uit professionele vrouwen. Er kan gerekend worden op het volledige Germaine de Capuccini team om het “Female empowerment”uit te dragen.
Waardoor vrouwen zich goed voelen, zich knnen ontplooien en alle kansen krijgen om succesvol te zijn.

Germaine de Capuccini hecht eveneens veel belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en innovatie, twee factoren waar Germaine de Capuccini in uitblinkt. Het merk test niet op dieren en met aandacht voor milieu en CO2-uitstoot, blijft dit merk zich inzetten voor de wereld om ons heen.

Innovatie en kwaliteit:
Alle producten zijn onderhevig aan strenge controles en efficiëntietesten. Germaine de Capuccini is het eerste cosmeticabedrijf dat het viervoudige kwaliteitslabel Integrated Management System (4G1) behaalde:

ISO9001: 2000 kwaliteit & management systeem staat garant voor de kwaliteit van het productieproces
ISO14001: Millieugebonden management systeem staat garant voor et respecteren van het milieu
ISO22716: Certificaat van naleving van goede productiepraktijken van cosmetische artikelen (BPPPC).
De wet arbeidsongevallenpreventie: preventie op de werkvloer.
Pharmacienorm: de producten van Germaine de Capuccini zijn microbiologisch en farmaceutisch getest.
CO2-zero certificatie: EC2007/A001 vermindering van de CO2-uitstoot. Certificaat in onderzoek en ontwikkeling voor innovatie.