Met de keuze voor Matis, kies je voor expertise!

De Matis behandelingen

Cleansing treatment

(ongeveer 60 minuten): Behandeling afgestemd op de behoeften van de huid van de klant. Zij geven een grondige, diepe reiniging van de huid om zo een perfect gereinigde en ontgifte huid te verzekeren. De huid is schoon en egaal. De textuur van de huid is verfijnd. Het is aan te bevelen deze behandeling een keer per maand te ondergaan.

Basis behandeling

(ongeveer 75 minuten): Behandeling afgestemd op de behoeften van de huid van de klant. Tijdens deze behandeling komen de massages aan bod als ook het gebied rond de ogen en lippen. De huid is schoon en egaal. De textuur is verfijnd. Het is aan te bevelen deze behandeling een keer per maand te ondergaan.

Luxe behandeling

(ongeveer 75 minuten): Behandelig die is afgestemd op de behoeften van de huid van de klant. Brengt de huid in balans. Deze bevat een intensievere peeling en/of verzorging. Maar ook de ontspanning door massage slaan we hier uiteraard niet over. Een behandeling voor een ware beauty boost!

Anti ageing

(ongeveer 80 minuten): een behandeling die de tekenen van huidveroudering vermindert en corrigeert. Met een extra massage van armen en handen is dit het ultieme genieten terwijl je huid een complete workout krijgt om veroudering te herstellen en te corrigeren.