Even voorstellen

Mijn naam is Anne-Marie en ik ben in 2006 gestart met Blos schoonheidssalon. Sinds 2018 kun je ons vinden in Veldhoven dorp aan de Frits Verhagenstraat.

Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik een tijd gewerkt in een salon. Hierna ben ik in andere functies bij een aantal andere bedrijven werkzaam geweest. Met mijn passie voor mijn vak is het blijven kriebelen en hier moest ik wel iets mee doen. Voor iemand anders werken was voor mij geen optie maar mijn eigen salon met mijn eigen manier van werken wél! Net iets meer doen voor onze bezoekers. Geen fratsen maar gewoon goeie behandelingen met een aantal geweldige merken.

Het leukst van ons vak is het blijven leren. Er zijn genoeg trainingen te volgen. Zo blijven wij op de hoogte van alle nieuwe trends. We leren nieuwe technieken. We kijken welke van deze technieken toe te passen zijn in onze salon. Natuurlijk om onderscheidend te zijn maar nog meer om het beste resultaat te behalen voor jouw huid.

Uiteraard is het van belang dat we op de hoogte zijn van de ontwikkelingen van onze producten. Hiervoor geven onze merken volop trainingen die we volgen. De wereld van cosmetica is altijd in beweging. En wij dus ook!

Mijn naam is Dianne en werk vanaf 2015 bij Blos Schoonheidssalon. Na mijn opleidingen heb ik verschillende trainingen gevolgd en nieuwe technieken geleerd.

Het leukste aan ons vak is dat je altijd kunt blijven leren. De merken waar we mee werken geven verschillende trainingen op het gebied van huidverbetering.

Verder vind ik het contact met onze bezoekers heel leuk en ik vind het ook belangrijk dat mensen weer met een fijn gevoel de deur uitgaan na een behandeling.