Mesoscience by Skeyndor

MESOSCIENCE by SKEYNDOR is de ontwikkeling van Skeyndor waarbij mesocosmetica gecombineerd wordt met elektrotherapie en elektroporatie technieken.

Gebaseerd op de grondbeginselen van Mesotherapie, zijn de producten van MESOSCIENCE by SKEYNDOR ontworpen om met behulp van virtuele mesotherapie technieken, een hoge concentratie van actieve ingrediënten te introduceren.

MESOSCIENCE by SKEYNDOR is een selectief werkende methode, praktisch om te combineren en makkelijk in gebruik en die zonder naalden op een zeer succesvolle manier de meest voorkomende problemen behandelt zoals rimpels en verlies van stevigheid.

Technologie in het teken van schoonheid

Virtuele mesotherapie is een elektro-therapeutische techniek die helpt bij de opname van actieve ingrediënten door bekende technieken, met een maximaal effect en zonder bijwerkingen.

Het MESOSCIENCE by SKEYNDOR apparaat combineert de volgende technieken:

Activeringsstroom: De techniek geeft een algemene stimulering op de zone die het organisme aanzet tot het in balans houden van zijn eigen hulpmiddelen.Tegelijkertijd stimuleert het de zenuwtjes van de huid en het opwekken van de productie van collageen waardoor een verhoging van de biologische- en de enzymvitaliteit verkregen wordt.
Hydrophoresis: Techniek die de kloppende stroom toepast om actieve stoffen in een waterige oplossing in de weefsels te laten binnendringen, zodat het moleculaire transport van de actieve stoffen kan plaatsvinden
Elektroporatie: Dit systeem gebruikt elektromagnetische stromen die een doordringbaarheid (elektro doordringbaarheid) van de celwand en de intercellulaire ruimtes (omkeerbare en tijdelijke “poriën”) die de doorgang van de actieve beginselen mogelijk maken.
Cryotherapie: Deze methode bestaat uit een systeem wat de toepassing van kou inhoudt om de microcirculatie te verminderen, de versterking van de weefsels te vergroten, de weefsels te verstevigen en de stoffen op de bewerkte zone vast te maken om het effect te versterken.

Deze professioneel werkende methode is gebaseerd op de verschillende factoren die in combinatie met elkaar diverse schoonheidsproblemen bestrijden.