De Skeyndor behandelingen

Reinigende behandeling

(ongeveer 60 minuten): Bij deze behandeling ligt de nadruk op het in stand houden van de huidflora en de vochtbalans. De huid zal stralen en is helemaal schoon. De behandeling zal afgestemd worden op de huid.

Basis behandeling

(ongeveer 75 minuten): Een behandeling waarbij het hele gelaat, hals en decolleté aan bod komt. Een volledige reiniging, massage en verzorging. De huid is in schoon en in balans en je zult zelf helemaal ontspannen zijn.

Luxe behandeling

(ongeveer 75 minuten): Deze behandeling zal je huid doen stralen! Het ontspannende gedeelte met de massage ontbreekt natuurlijk niet. De intensievere verzorging zal er aan bijdragen dat de huid in balans komt en gaat stralen. Na de behandeling zal de huid comfortabel aanvoelen en rustig zijn.

Anti ageing

(ongeveer 80 minuten): Door de speciale treatment packs (in overleg en afgestemd op de behoefte van de huid) kunnen we een behandeling uitvoeren die ervoor zorgt dat de huid er jonger en vitaler uit zal zien. Fijne lijntjes verdwijnen en de huid zal gestimuleerd worden tot aanmaak van collageen. Altijd doeltreffende behandelingen die ervoor zorgen dat je er jeugdig uit blijft zien.