Even voorstellen

Mijn naam is Anne-Marie en ik ben in 2006 gestart met Blos schoonheidssalon. Sinds 2018 kun je Blos vinden in Veldhoven dorp aan de Frits Verhagenstraat.

Na mijn opleiding als schoonheidsspecialiste heb ik een tijd gewerkt in een salon. Hierna ben ik in andere functies bij een aantal andere bedrijven werkzaam geweest. Met mijn passie voor mijn vak is het blijven kriebelen en hier moest ik wel iets mee doen. Voor iemand anders werken was voor mij geen optie maar mijn eigen salon met mijn eigen manier van werken wél! Net iets meer doen voor mijn bezoekers. Geen fratsen maar gewoon goeie behandelingen met een aantal geweldige merken.

Het leukst van mijn vak is het blijven leren. Er zijn genoeg trainingen te volgen. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe trends. Ik leer nieuwe technieken. Ik kijk dan welke van deze technieken toe te passen zijn in de salon. Natuurlijk om onderscheidend te zijn maar nog meer om het beste resultaat te behalen voor jouw huid.

Uiteraard is het van belang dat ik op de hoogte ben van de ontwikkelingen van de producten. Hiervoor geven de merken volop trainingen die ik volg. De wereld van cosmetica is altijd in beweging. En wij dus ook!